Στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου, βρίσκεται το Water-Lily (Νούφαρο), ένα μικρό, κομψό ξενοδοχείο, που προτείνει στους επισκέπτες του γαλήνιες διακοπές μακριά από τα πολύβουα τουριστικά θέρετρα. Τα πρόσφατα ανακαινισμένα (2011) και ευρύχωρα διαμερίσματά του, διακοσμημένα με έντονα χρώματα και ύφος αγγλικού εξοχικού σπιτιού, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η πηγαία φροντίδα του προσωπικού, δημιουργούν ένα γοητευτικό, ήρεμο περιβάλλον ξεκούρασης για τους φιλοξενούμενούς μας.

 

Έλεγξτε Τιμές & Διαθεσιμότητα

Άφιξη:
Αναχώρηση:
Δωμάτια
Κράτηση
 
 

Έχοντας πάρει την ονομασία του από τα νούφαρα που ευδοκιμούν στις Μεσογειακές ακτές, το Water-Lily βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό του Καλαθά, μακριά από τους ήχους της πόλης, απέχοντας μόλις 10 χλμ από το κέντρο των Χανίων. Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο, γευτείτε την Κρήτη με την ξακουστή της τοπική κουζίνα, δοκιμάστε τα κρασιά της με ειδικούς οινοποιούς, διασχίστε τα φαράγγια και τις σπιλιές της με έμπειρους οδηγούς, κολυμπήστε σε πεντακάθαρες θάλασσες και ανακαλύψτε την μακρόχρονη ιστορία της μέσα από την Βυζαντινή, Οθωμανική και Ενετική αρχιτεκτονική της περίφημης Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Το Water-Lily λειτουργεί όλο το χρόνο. Ο χώρος υποδοχής είναι προσβάσιμος από 9π.μ. - 9μ.μ., εκτός εάν οι επισκέπτες μας αφιχθούν νωρίτερα ή αργότερα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι η παροχή δωρεάν πρόσβασης στο Internet (WI-FI) σε όλα τα διαμερίσματα σε 24ωρη βάση. 

 
Member of HotelsCombined.com
Ανάπτυξη: NextStep